Recent werk

Notitieblok Anne-Marie Pannekoek Fotografie

Yes, weer een mooi product afgeleverd! Een notitieblok op a6 formaat met de bekende paarse Campanula bloemen erin verwerkt. Voor Annemarie Pannekoek Fotografie heb ik al een mooie collectie gemaakt. Kijk even bij mijn werk voor alle producten!

Notitieblok APF

Verjaardagskaart

Voor een verjaardag van familie wilde ik deze keer wat ontwerpen met veel kleur. Het leek mij ook leuk om een ”foute” kaart te maken. Lilly, de kat op de foto, is onderdeel van het gezin en kreeg ook een mooi plekje op de kaart. De foto was niet volledig, de onderste helft van de kat heb ik met behulp van AI toegevoegd. Het is met de bijpassende boodschap in rebus vorm geen alledaagse kaart geworden, juist heel leuk!

Kaart jarig-1
Kaart jarig-2
previous arrow
next arrow

Logo Van de Beek Consultancy

Voor Van de Beek Consultancy Holding heb ik een zakelijk logo ontworpen. In het beeldmerk zijn de initialen verwerkt op een verbindende manier. Verbinding is wat Van de Beek uit wil dragen. De kleuren zijn zacht en vrouwelijk, wat past bij de identiteit van het bedrijf. Het logo wordt vooral voor zakelijke doeleinden gebruikt, daarom koos ik een klassiek lettertype maar dan niet té strak.

Kaart feestdagen

Ik had zin om een grappige kaart te maken en ging op zoek naar leuke afbeeldingen van onze katten. Tom en Jerry heb ik overgetrokken met Illustrator. Zij staan op de voorkant van de kaart, met de omgevallen kerstboom. Omdat mijn vader ook katten heeft heb ik hiervan ook een foto overgetrokken en deze een plekje gegeven op de achterkant. Het was leuk om een keer wat anders te maken en nog meer ervaring op te doen met Illustrator.

Kerstkaart voorkant
Kerstkaat binnenkant
previous arrow
next arrow

Verjaardagskaart

Ik wilde wat experimenteren met AI gegenereerde afbeeldingen en met Adobe Firefly. Aan een bestaande afbeelding heb ik een paar elementen toegevoegd en wat dingen wat aangepast. Een aantal objecten zoals het vliegtuig, het hoofd van de surfer en de twee vliegende surfers op de achtergrond heb ik met photoshop bewerkt. Met AI kun je veel, maar helaas komt niet alles eruit zoals je het bedoelde. De surfplank, het lichaam van de surfer (behalve de hand), het water en de lucht zijn de enige dingen die nog origineel zijn. De kaart is niet perfect maar dat hoeft ook niet, het is een experiment. Uiteindelijk vind ik hem wel heel leuk geworden en de jarige was hartstikke enthousiast.

Verjaardagskaart 2

Meer recent werk zien?

Ik heb meer recent werk, maar deze kan ik helaas niet online publiceren. Meer weten? Stuur mij een bericht via info@floortjebrakband.nl of stuur mij even een berichtje via LinkedIn.