Nieuwste projecten

Vrij ontwerp

Voor een leuk vertaalbureau mocht ik een vrij ontwerp maken over hun missie. De missie: het overbrengen en beschikbaar maken van informatie en kennis die door iedereen begrepen kan worden. Deze opdracht was erg leuk om te doen omdat ik hiermee al mijn creativiteit in kon zetten. Ik heb voor deze opdracht gekozen om het illustratief te houden. Ik hou er van om wat te experimenteren met stijlen, deze stijl is ook erg leuk geworden. Zeker geslaagd!

Slider

Logo Novel Rebels Uitgeverij

Voor een jonge uitgeverij, Novel Rebels, mocht ik een bijpassend logo maken. Novel Rebels is een uitgeverij met als doelgroep Jong Adult, dus het mocht wat speels blijven. Het logo oogt ook wat rebels, de R springt uit het boek als het ware.

Kerstkaart Leger des Heils, de Klinker

Het is altijd fijn om hulp te bieden waar het kan. Ik kreeg de vraag of ik een ansichtkaart wilde maken voor de feestdagen met een mooie boodschap. Deze werd uitgedeeld door vrijwilligers bij lokale supermarkten, heel leuk initiatief!

Slider

Kaart pasen Leger des Heils, de Klinker

Ook voor pasen werd ik gevraagd om een passende kaart te maken namens het Leger des Heils en de Klinker. Deze werd ook weer uitgedeeld.

Slider