Oudere projecten

Hier vind je mijn oudere projecten, ook weer heel divers.

Kerstkaart Leger des Heils & buurthuiskamer de Klinker

Het is altijd fijn om hulp te bieden waar het kan. Ik kreeg de vraag of ik een ansichtkaart wilde maken voor de feestdagen met een mooie boodschap. Deze werd uitgedeeld door vrijwilligers bij lokale supermarkten, heel leuk initiatief!

Kaart leger en klinker

Vrij ontwerp

Voor een leuk vertaalbureau mocht ik een vrij ontwerp maken over hun missie. De missie: het overbrengen en beschikbaar maken van informatie en kennis die door iedereen begrepen kan worden. Deze opdracht was erg leuk om te doen omdat ik hiermee al mijn creativiteit in kon zetten. Ik heb voor deze opdracht gekozen om het illustratief te houden. Ik hou er van om wat te experimenteren met stijlen, deze stijl is ook erg leuk geworden. Zeker geslaagd!

Missie Ludejo Mockup-01

Jubileumkaart Jan en Truus

60 jaar samen, dat moet gevierd worden! Voor het stel mocht ik een uitnodigingskaart maken voor deze feestelijke dag. Ze wilden graag een mooie kaart met bloemen, een vrije opdracht voor mij waar  ik alle kanten mee op kon. Uiteindelijk is het een fris kaartje geworden. 

Mockup kaart Jan en Truus web

Gewoon Floor, project reclamebureau, studieperiode

Een tof project waarbij het de bedoeling was om je eigen reclamebureau neer te zetten. Ik mocht een groot aantal producten ontwerpen, van interieurontwerp tot diverse campagne uitingen.

De doelgroep van Gewoon Floor is recreatie, daaronder vallen reisbureaus, hotels, bed and breakfasts, noem maar op. Gewoon Floor staat voor fris, klantgericht en eenvoud, vandaar ook de naam: ‘Gewoon Floor’ kort maar krachtig. De combinatie van het recreatieve en frisse zie je terug in het logo, een frisse kleur blauw met als beeldmerk een postzegel.

Gewoon Floor Visitekaartje
Mockups Design
Mockups Design
Gewoon Floor Deurhanger
Mockups Design
Mockups Design
Mockups Design
logo
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Stageverslag Makeable-Branding

Tijdens deze stageperiode heb ik veel geleerd op gebied van typografie. Dit zie je ook terug in mijn stageverslag. Deze wilde ik dit keer niet alleen maar ontwerpen met saaie tekst en wat foto’s,  dus ik besloot quotes te verwerken om daarmee ook gelijk een stukje typografie uit te lichten. Ik heb ook veel gebruik gemaakt van vrolijke kleuren. 

Mockups Design
Mockups Design
Mockups Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Expo, project studieperiode

Tijdens mijn studieperiode hadden we de opdracht gekregen om een expositie op te zetten. Wij kregen kunstenaar Marlene Dumas, bekend door vooral expressionistische en conceptuele kunst. Voor haar werk gebruikt zij vooral fotografische bronnen waarvan ze vervolgens een uitsnede gebruikt, en wordt door veel mensen als pornografisch gezien.

Alles wat nodig was voor onze expositie, ‘The naked truth’ mochten wij ontwerpen. Deze titel hebben wij bedacht omdat een groot deel van haar werk kwetsbaarheid uitstraalt, ook zoals het kind in onze ontwerpen. Wij mochten ontwerpen maken voor de expositie ruimte, digitaal en op schaal, de toegangskaarten, posters, brochure etc.

Brochure Open Expo 2
Tickets Expo
Poster Expo 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow